Вход в личный кабинет
Воспользуйтесь формой ниже, чтобы войти в свой личный кабинет
Нет аккаунта?
Регистрация
Ведите информацию для создания аккаунта
Уже есть аккаунт?
Возобновление пароля
Введите свой e-mail и мы отправим вам письмо с новым паролем

Чистка печінки

Здорова печінка, це в першу чергу - чиста кров, очищена від: смогу, шлаків, токсинів, бактерій, вірусів. Слабка кров - проблема печінки, а також порушено співдружність між селезінкою і печінкою.

Вихід - чищення печінки.

Деякі рекомендації при загостреннях.

1. Початком будь-яких дій є чистка кишківника.

2. Засобом гігієни для очищення печінки - є оливкова олія, і у вигляді ополіскувача - лимонний сік.

3. Дотримання жорсткого режиму життя і харчування.

4. Дотримання холодного режиму (обливання холодною водою і промивати тіло сухою гірчицею.)

5. Харчування дуже обмежене: варену їжу виключити

6. Коктейль з кедрової макухи вжити 3-4 рази на день до 13:00.

Печінка

Займатися самолікуванням не варто, рекомендується звернутися до фахівця зі здоров'я.

Непарний орган, який розташований під діафрагмою в черевній порожнині і має унікальну властивість - здатність до регенерації - виконує функцію детоксикації шкідливих речовин в організмі. Нам відомо, що ще в стародавній міфології у Прометея за ніч виростала нова печінка. Але це не означає, що така її здатність необмежена.

Печінка являє собою великий м'ясистий орган, який знаходиться з правого боку живота. Важить близько 1,5 кілограма, червонувато-коричневого кольору і еластична на дотик. Взагалі ви не можете відчувати печінку, тому що вона захищена грудною кліткою.

Вона має дві секції, які називаються права і ліва частки. Жовчний міхур розташований під печінкою поруч з підшлунковою залозою і кишківником. Печінка і дані органи працюють спільно, щоб переварити і абсорбувати їжу, що надходить в організм під час їжі.

Основна робота печінки полягає в фільтрації крові, що надходить з шлунково-кишкового тракту, перш ніж передати її до іншої частини тіла. Печінка знешкоджує хімічні речовини і засвоює ліки, виділяючи жовч, яка надходить назад в кишківник. Печінка також виробляє білки, важливі для згортання крові та інших функцій кровотворення.

Зіпсувати роботу печінки можна не тільки великими дозами алкогольних напоїв, а й надмірно великими порціями їжі, що вживається щодня. Печінка не любить перевантажень будь-яких продуктів, особливо жирів. Недоїдання і специфічні дієти також вельми шкодять повноцінній роботі цього органу. Намагайтеся дотримуватися режиму приймання їжі і харчуватися невеликими порціями. Причинами хвороби печінки можуть бути медикаментозна терапія, віруси гепатиту А, Б, С, травми черевної порожнини, алкогольні напої, гельмінти і спадковий фактор.

Прямими симптомами порушення функції печінки вважаються розлад шлунку, вранці нудота, неприємний запах з рота, жовтушність шкіри і очних склер, неприємний запах поту, зміна кольору сечі від темно - жовтого до коричневого і калу від світло - жовтого до зеленого.

Робота печінки

Погана робота печінки може позначатися на стані шкіри. Схильність до утворення вугрів або фолікулів на фоні зниженого імунітету, алергічний висип. Стінки судин стають крихкими. На тілі з'являються множинні геморагічні крововиливи, і навіть при невеликому пошкодженні з'являються гематоми. Турбує свербіж на шкірі, через те, що хвора печінка переробляє білірубін, і не знешкоджує токсини. З'являються симптоми помилкового голоду, мучить часта спрага. Порушується нічний сон, частішає серцебиття. Хвороби печінки також призводять до випадання волосся, погіршення зору.

Порушення роботи печінки призводить до порушення роботи всього організму, тому іноді виникають труднощі в постановці правильного діагнозу, навіть у досвідчених фахівців.

Хворому важко вказати точну локалізацію болю. Вона може проявлятися у вигляді болю в області кишківника або тупий ниючий біль в правому підребер'ї. Також наявні скарги на тяжкість і розпирання в правому нижньому підребер'ї. Потрібно оберігати свій орган від стресів і згубних звичок. Азбука Здоров'я пропонує тюбаж чистка печінки, які відновлюють гепатоцити. Унікальний препарат» Олія для тюбажу» допоможе Вам перемогти хворобу і повністю відновить втрачені функції здорової печінки.

Поділитися статтею: