fbpx
Вход в личный кабинет
Воспользуйтесь формой ниже, чтобы войти в свой личный кабинет
Нет аккаунта?
Регистрация
Ведите информацию для создания аккаунта
Уже есть аккаунт?
Возобновление пароля
Введите свой e-mail и мы отправим вам письмо с новым паролем

Здоров'я без пігулок

Офіційна медицина лікує хвороби, усуваючи симптоми і покращуючи самопочуття хворих за допомогою ліків, але при цьому не усуває справжні причини цих захворювань, в результаті чого багато порушень здоров'я перетворюються в хронічні проблеми аж до необхідності хірургічного втручання. Люди часто потрапляють в залежність від всіляких ліків, пігулок і вже не можуть повністю відновити своє здоров'я. Це - глухий кут.

Але є вихід із всіх ситуацій і здоров'я без пігулок і всіляких ліків можна відновити, знаючи закони Природи, за допомогою правильного харчування і натуральних рослинних олій.

«Азбука Здоров'я» — система законів відродження, що є законодавчою базою і дорогою до здоров'я, як природного стану людини.

Ці знання дозволяють зберегти власні внутрішні органи і упродовж всього життя заповнювати резерви здоров'я.

Наша «нормальна людина», ненавчена елементарним правилам гігієни внутрішніх органів, безладно харчується, безтурботно носить в собі причини власних хвороб і навіть не відає, як їх позбутися.

А тепер уявіть, що людина привела себе в до ладу зсередини: почистила кишківник, печінку, поміняла харчування, розібралася з режимом.

Тепер їй нічого не загрожує. Навпаки, будь-яка стимуляція кровообігу тільки прискорює процес одужання і відродження.

Для того, щоб жити в гармонії з Природою людина зобов'язана знати, що і коли відбувається в її організмі, а допоможе їй в цьому книга Кокшарової С.Б. «Здоровье от «А» до «Я» или как сохранить внутренние органы» .

Як жити без пігулок і ліків Ви зможете дізнатися, замовивши онлайн консультацію наших фахівців.

Здоров'я без пігулок - це не міф, а реальність, якщо Ви дружите з «Азбукою Здоров'я»!!!!

Поділитися статтею: