fbpx
Вход в личный кабинет
Воспользуйтесь формой ниже, чтобы войти в свой личный кабинет
Нет аккаунта?
Регистрация
Ведите информацию для создания аккаунта
Уже есть аккаунт?
Возобновление пароля
Введите свой e-mail и мы отправим вам письмо с новым паролем

Лляна олія для нігтів: рецепти, зберігання, запобіжні заходи

Про користь і унікальні властивості натуральних продуктів, зокрема, про сприятливу дію, яку надає лляна олія для нігтів, знали споконвіку. Ще б пак - льон справжнє джерело вітамінів групи A, E, F, жирів Омега-3 і Омега-6.

Зараз лляна олія використовується з успіхом провідними косметичними школами світу, а ми розповімо, як досягти такого чудового ефекту – позбавлення від сухості рук, розшарування та ламкості нігтів, грибка, цяток, негативного хімічного впливу – вдома.

Правила зберігання
Важливо: натуральний продукт після розтину може зберігатися лише кілька місяців в темному і прохолодному місці. Далі він втрачає свої корисні властивості.

Але що це означає, якщо на упакуванні з олією вказано, куди більший термін придатності? А це говорить про те, що в засіб були додані шкідливі консерванти. Таку олію купувати не рекомендується, тому, що користі в неї немає, а на хімічні добавки і зовсім може виникнути алергічна реакція.

Рецепти народних засобів

Ванночка для нігтів
100 мл лляної олії слід трохи підігріти на водяній бані. У нагрітий засіб додайте 2-3 краплі олії ромашки або розмарину. Занурте пальці в розчин на 5-10 хвилин, після чого промокніть руки паперовими рушниками і почекайте, поки масло проникне в шкіру і нігті. Потім ретельно вимийте руки.

Таку процедуру раджу проводити раз на тиждень для отримання здорових нігтів, які стануть більш гнучкими і зволоженими.

Порада: для посилення ефекту після процедури, надіньте на руки теплі рукавиці на 30 хвилин.

Лляна олія з лимоном 
Лимон також широко відомий своїми корисними властивостями, і разом з іншими продуктами натурального походження, вони розкриваються ще сильніше. Наприклад, він чудово допомагає прибрати жовтий колір нігтів і збагачує їх корисними елементами. Для досягнення такого ефекту на одну столову ложку олія льону додати пару крапель соку лимона, і за допомогою ватного диска кожен день втирати засіб у нігтьову пластину і кутикулу. Корисно також додати в таку суміш інші ефірні олії, наприклад розмарину, ромашки або лаванди.

Лікувальна мазь для сильно пошкоджених нігтів
Як правда "чарівну" мазь для шаруючихся, ламких нігтів можна виготовити вдома, а для її приготування знадобляться найдоступніші продукти. Для цього нам необхідна 1 столова ложка масла льону, сік одного лимона, сирий жовток, столова ложка меду. Всі інгредієнти потрібно ретельно перетерти до однорідного стану, сполоснути руки у воді, де варилася картопля, нанести мазь і ходити дві години в теплих рукавичках.

Лляна олія в суміші з іншими засобами
Чудові властивості цього продукту відмінно розкриваються і в суміші з іншими засобами. Відмінним рішенням буде додати трохи олії в крем для обличчя, в лосьйон для рук або навіть в засіб для ніг, наприклад, всім відомий Геволь

Застосування масла льону всередину
Не випадково кажуть, що краса виходить зсередини. І дійсно, для росту волосся, сяйва шкіри і відсутності сухих нігтів, необхідно піклуватися про здоров'я внутрішніх органів.

Дієтологи рекомендують щоранку пити столову ложку олії натще. Відгуки дівчат і жінок дійсно вражають: крім квітучого зовнішнього вигляду в якості бонусу додається рівний цикл, гарний настрій, поліпшення метаболізму.

Поділитися статтею: