fbpx
Вход в личный кабинет
Воспользуйтесь формой ниже, чтобы войти в свой личный кабинет
Нет аккаунта?
Регистрация
Ведите информацию для создания аккаунта
Уже есть аккаунт?
Возобновление пароля
Введите свой e-mail и мы отправим вам письмо с новым паролем

Худнемо з Азбукою Здоров'я

У гонитві за ідеальним тілом ми готові піти на будь-що. Але це "будь-що" не завжди приносить користь. Дуже важливо підійти до процесу схуднення розумно. Це не менш важливо, ніж правильний вибір парфумерії.

Як це зробити? Як вже було сказано раніше, позбутися непотрібного можна тільки одним способом - викинути все старе. Так і з організмом. Перед тим, як сісти на дієту, вкрай важливо очистити організм. Більш того, в результаті чищення ми ще додатково скинемо кілька кілограмів.

Очищення організму найчастіше робиться за допомогою трав та настоїв на травах. Досить часто йдеться про те, що саме печінка максимально впливає на вагу та її зміну. Саме тому необхідно почати все з очищення печінки. Найпоширеніший прийом – це тюбаж.

Далі звертаємо увагу на очищення тканин і органів від скупчення шлаків. Через неправильне харчування, відсутності здорового способу життя, постійного нервового напруження, стресів організм накопичує в собі багато шкідливих речовин, які ми називаємо шлаками. А це не тільки погане самопочуття, але і зайва вага. Оптимальний метод очищення організму від зашлакованості - приймати трав'яні настої, касторову і олію розторопші холодного віджиму. Рецептів безліч. Вибрати можна будь-який, в залежності від того, на що буде робитися упор.

І останнє, на що потрібно звернути увагу - це паразити. Вони завдають організму не меншої шкоди. Паразитів в нашому тілі величезна кількість. Більш того, якщо деякі паразити необхідні нашому організму, то інші приносять тільки шкоду. Сьогодні доведено, що і на зайву вагу вони впливають не з найкращого боку. Очищати організм від паразитів можна як сильними трав'яними настоями, загальним очищенням організму, так і медикаментозно.

 

Поділитися статтею: