fbpx
Вход в личный кабинет
Воспользуйтесь формой ниже, чтобы войти в свой личный кабинет
Нет аккаунта?
Регистрация
Ведите информацию для создания аккаунта
Уже есть аккаунт?
Возобновление пароля
Введите свой e-mail и мы отправим вам письмо с новым паролем

Касторова олія для вій

Вона добре впливає на шкіру, відбілює пігментацію, розм'якшує її і прибирає зморшки, бореться зі шрамами і бородавками. Також касторка здатна відновлювати структуру волосся і сприяти їх швидкому зростанню, підтримуючи їх у здоровому стані.

Всі без винятку дівчата прагнуть мати гарні й здорові вії, але часто виходить так, що без декоративної косметики вії виглядають бляклими та тонкими, а часом навіть і туші не допомагають домогтися бажаного результату. Тому добре, що є такий чудодійний засіб, як касторова олія, купити яку можно у нас.

Така олія продається в аптеках і ціна її дуже мала. Флакончики стали робити якраз зручними для застосування і нанесення на вії та брови. Щоб відростити довгі і густі вії, потрібно наносити олію ввечері. Слід пам'ятати, що нанесення повинно відбуватися тільки на вимиті і чисті від макіяжу вії. Протягом місяця варто «фарбувати» вії касторкою, витримувати 10-15 хвилин і обов'язково змивати. Робити це потрібно для того, щоб вночі, уві сні не розтерти масло і уникнути його потрапляння в слизову. Після місячного проходження процедур, потрібно дати відпочинок віям десь тиждень або два, а після можна знову продовжувати користуватися касторкою, тільки вже втираючи її акуратно в повіку, де ростуть вії. Позитивні зміни стануть видні вже за два тижні.

Можна ще використовувати спеціальні маски для очей, які дозволять віям стати міцними і пухнастими. Сік алое розмішується з касторкою в пропорції 3:7 і наноситься на вії.

Очні примочки також можуть бути допоміжним корисним засобом в поєднанні з касторкою. Ватні диски намочують відваром з ромашки або волошки, які накладаються на очі на 15 хвилин.

Варто пам'ятати, що всі компоненти масок і примочок, як і сама індійська касторова олія, має особливість викликати небажану реакцію у людей з підвищеною чутливістю або алергією. Тому потрібно бути обережними при виборі способу і засобу з відрощування і зміцнення вій. І дуже важливо не допускати попадання олії в очі, бо це спровокує опухлості в області повіка. Але безперечно, тим, кому підходить для застосування олія касторки, будуть здивовані і задоволені результатом, вона допомагає відновити вії навіть після несприятливої ​​процедури нарощування, через яку вії зазвичай знаходяться в досить жалюгідному стані.

Поділитися статтею: