Вход в личный кабинет
Воспользуйтесь формой ниже, чтобы войти в свой личный кабинет
Нет аккаунта?
Регистрация
Ведите информацию для создания аккаунта
Уже есть аккаунт?
Возобновление пароля
Введите свой e-mail и мы отправим вам письмо с новым паролем

Касторова олія для краси: 6 варіантів застосування

Однак однією з кращих складових цього продукту є вітамін Е, який ідеальний для цілого ряду застосувань, за винятком, хіба що, смаку. Також касторова олія багата білками і мінералами, володіє протигрибковими і антибактеріальними властивостями, які роблять її практично панацеєю від усього, що тебе турбує.

Смаку касторки досить для того, щоб назавжди позбутися від неї, але можливо кілька варіантів застосування, і жоден з них не має на увазі необхідність пробувати касторову олію на смак. Хоча можна купити касторову олію як проносне

(бюджетне і вкрай ефективне), не обов'язково вживати його всередину, щоб скористатися позитивними якостями продукту.

1. Лікування волосся і шкіри голови
Якщо ти маєш суху шкіру голови або лупу, то можна втерти кілька крапель касторової олії і помасажувати, щоб знизити кількість лупи і свербіж шкіри. До речі, це масло відмінно працює як кондиціонер для волосся. Просто змішай 2 чайні ложки касторки з яєчним білком і чайною ложкою гліцерину, і нанеси на вологе волосся і помасажуй. Через кілька хвилин промийте волосся теплою водою.

2. Догляд за шкірою
Касторову олію можна застосовувати безпосередньо на шкіру. Це додасть їй здоровий блиск. Багато хто не знає, що ця олія відмінно підходить для усунення та запобігання зморшок і розтяжок. Касторова олія, втерта в шкіру, покращує еластичність і допомагає запобігти появі розтяжок, викликаних вагітністю.

3. Засіб для росту волосся
Якщо на шкірі голови є ділянки, де волосся росте не надто активно, можна щодня втирати кілька крапель касторки і масажувати ці ділянки протягом шести хвилин. Це сприятиме потовщенню волосся та прискоренню природного процесу зростання. Таким же чином можна використовувати рицинову олію для вій і брів, можна додати масло розторопші для кращого ефекту. Так що якщо ти хочеш мати густі брови та пишні вії, просто щодня протягом кількох хвилин роби легкий масаж із використанням невеликої кількості олії.

4. Здорові губи
Навіть якщо ти категорично не бажаєш підносити касторку до рота, вона творить чудеса з сухою і потрісканою шкірою губ. На випадок якщо ти не знаєш, індійська касторка входить до складу безлічі доглядаючих косметичних засобів, які ти купуєш в магазинах або в аптеці. Можна втерти трохи засобу в губи, це допоможе залікувати тріщини і запобігти подальшому розтріскуванню ніжної шкіри губ.

5. Лікування вугрової висипки
Касторова олія відмінно працює в якості засобу для лікування глибокого кістозного акне. Вона допомагає зменшити запалення і вбиває бактерії, що сприяють розмноженню вугрової висипки. Олія працює дуже швидко, тому перш ніж лягти в ліжко, зроби масаж обличчя з декількома краплями олії і на ранок ти помітиш різке поліпшення стану шкіри.

6. Красиві нігті
Нанесення пари крапель касторки на кутикулу і нігті протягом декількох місяців дозволить відростити довгі, красиві і здорові нігті. Також можна використовувати касторову олію для нігтів на ногах. Якщо ти вже починаєш підготовку до теплого сезону, то зараз саме час почати робити педикюр з касторовою олією.

Поділитися статтею: