Вход в личный кабинет
Воспользуйтесь формой ниже, чтобы войти в свой личный кабинет
Нет аккаунта?
Регистрация
Ведите информацию для создания аккаунта
Уже есть аккаунт?
Возобновление пароля
Введите свой e-mail и мы отправим вам письмо с новым паролем

Чистка та відновлення організму людини

Прості рішення складних проблем

Весь процес чисток, а часом і активна зміна клітин органів відбувається без відриву від самого життя. Тому дотримується жорсткий порядок перерозподілу обов'язків: чиститься печінка – навантаження на нирки; чиститься селезінка - навантаження на печінку; оновлюється серце - навантаження на селезінку і т.д. У цей період перерозподілу найголовніше не концентрувати свою увагу на дискомфорті, а намагатися зрозуміти причину дискомфорту та допомогти чистками та режимом життя. Тому, що, якщо Ви вкажете на біль у якомусь органі, то у Вас виявлять «проблеми» в цьому органі, але це буде лише наслідок.

Чистка і зміна клітин печінки

Отже, після Різдва Христового починається сезонна чистка і зміна клітин печінки. У цей час ми особливо відчуваємо цей процес: періодично спалахують гнійники в горлі, підвищується температура, кашель, соплі, час від часу зводить м'язи ніг, ломота в кістках, коліна і ікри ніг болять, в попереку дискомфорт і навіть гіркий смак у роті. При ретельному обстеженні можуть виявити: тонзиліт - наслідок, пісок в нирках - наслідок, вірус гепатиту - наслідок (санітари), коліт, ревматизм, панкреатит, холецистит, гастрит і ін. діагнози. І все це буде наслідком активної чистки і зміни клітин печінки. У цей час будь-яке застосування ліків абсурдно! Дасть ускладнення саме на печінку, може початися активне розкладання білка і накопичення рідини в черевній порожнині - цироз. В цей час кров важка, перенасичена відходами, білірубіном, сечовою кислотою, вона не в змозі швидко виробити захисні антитіла. Молоді клітини печінки страждають і гинуть, тому що не в змозі захистити себе. Всім перерахованим відхиленням, рішення одне: чистка тонкого кишківника, прибрати вечірню їжу, скоротити варену їжу до мінімуму, включити в раціон харчування хороші олії: гарбузову, рижієву, волоського горіху, кедрову, для людей із зайвою вагою - із фундука (перший холодний віджим) і спеції : калінджі, кумін, куркума, манго, фенхель, кардамон, насіння чорної гірчиці, імбир, виконати чистку печінки, відрегулювати холодний режим і режим життя крові.

Чистка нирок і легень

У перші три місяці року: січень, лютий і березень, чистка печінки буде чергуватися з чищенням нирок і легень, а також відбудеться зміна клітин серця і, як би чергуючись, селезінка намагатиметься приводити себе в порядок. Зміна клітин серця буде відбуватися не найактивніше. Найактивніше відбуватиметься влітку при великій кількості в природі гіркого смаку. У календарі харчування я відобразила в цих трьох місцях головні три смаки: солоний, солодкий і кислий смаки. Але не забувайте в цей період часу про редьку, хрін, часник, цибулю, перець, калину. Ці продукти допоможуть Вашій імунній системі, а також підтримають серцевий м'яз. В цей час будьте акуратними по відношенню до вживання рідини. Велике вживання рідини дасть велике навантаження на нирки, а їм і так не легко в цей період. Сіль і солоний смак - це не одне і теж. Приберіть з раціону харчування сіль (кислий сік цитрусових з'єднайте з медом отримаєте солоний смак), випарюйтесь в лазні і Вам не хотітиметься пити. А натуральна рослина олія завжди доповнить недолік рідини, адже при розкладанні олія дає 104% рідкого стану. У цей період навіть після тюбажа (чищення печінки) на наступний ранок я рекомендую випити неповну порцію очисного коктейлю (касторову олію і кислий сік), а клізми почекайте. Інакше сіль, що міститься в організмі, потягне на себе воду і частина води просто вбереться через стінки товстого кишківника. Трав'яні чаї: «Здоров'я», «Цілитель» і «Довгожитель» налагодять перистальтику тонкого кишківника. Маринована в лимонному соку скумбрія поповнить у Вашому організмі живий холестерин, якого в цей період так не вистачає. Сало допоможе звільнити печінку від важких старих накопичень, а ведмежий жир відновить сили органам і залікує внутрішні рани. Кедрова макуха стане кращим будівельним матеріалом для зміни клітин органів, з її допомогою нирки отримають легко засвоюваний природний білок і зможуть швидко знайти сили. Свіжий подих можна отримати, якщо після їжі жувати кардамон замість жуйки. Всі ці продукти - найкращі ліки в цей період, а також кращий засіб для утворення молодої, сильної крові.

Час гірудотерапії

Лютий, березень - це час гірудотерапії, за умови що Ви виконали чистки і дали сильне харчування. Підсильте масажі. Додаткові вібрації допомагають клітинам виробляти інтерферон, що є внутрішньою природною захисною функцією організму, схожою за своєю дією з лікарською терапією. Чистки посилено тривають щотижня. Введіть збір трав «Гармонія» - гельміцід. Цей збір містить в собі унікальну композицію трав і спецій, який наведе справжню гармонію в Вашому організмі з паразитами. Чоловікам рекомендую ввести в цей період в раціон Золотий корінь - радіола рожева і олію чорного кмину.

Квітень, травень, червень - серйозні місяці року. За календарем харчування - смаки: кислий, солодкий, гіркий. У березні почалася активна зміна клітин нирок, а також чистка легенів, яка супроводжується кислим смаком. Ці процеси тривають і в квітні. Як я вже раніше згадувала, основними «постачальниками» вологи в організм є легені, а нирки бояться води. Нирки - акумулятор життєвої енергії. Так ось, щоб клітинка виробляла вільну енергію, їй необхідно до кислого смаку посилити приймання олії. Вживання олії і кислоти дасть можливість ниркам зайняти «свої позиції» і сумлінно виконувати свої функції. З масел найкращим помічником стануть: масло мигдалеве, персикова олія, абрикоса, а також олія чорного кмину, але всю цю групу олій може замінити кедрова олія. Навіть тюбаж в цей період краще робити кедрововою олією з лимонним соком з додаванням 1 ст. л. касторової олії. Не забудьте про спеції кумін, фенхель, кардамон, імбир і кедрову макуху. У травні все частіше і частіше буде проявлятися дискомфорт в лівому підребер'ї. Мед, фінік з горіхом, родзинки - підтримають Вашу селезінку. Кориця, кардамон, аніс додадуть життєвих сил. Зміна клітин селезінки відобразиться на дихальних шляхах. Якщо в березні і квітні Ви не набрали достатньо кислого смаку, то в травні в бронхах і легенях буде накопичуватися слиз, від якого організм буде намагатися позбутися. Травень місяць - чистка дихальних шляхів. Допоможіть своїм органам чистками тонкого кишечника. Для звичайної людини звучить, звісно, неадекватно, але, очистивши слизову тонкого кишечника, Ви відчуєте прилив сил, тому що в кров надійдуть поживні речовини і необхідні мікроелементи, а з органів піде слиз. Кетамін з величезним задоволенням звільнить їх від слизу. В цей час в очисний коктейль додайте 1 ч. л. гірчичної олії. А фісташка олія допоможе вибудувати надійну структуру органів дихальних шляхів. Абрикосова олія із додаванням ялицевої допоможе очищенню гайморових пазух, якщо закапати в ніс по 2-3 краплі, а також у вигляді профілактики виступить в ролі «щеплень». В цей час на наших столах все частіше і частіше з'являються такі смаколики як: черемша, редис, зелень, кропива, корінь кульбаби і т.д. Вся ця краса має гіркий смак, який, як «рятувальний круг» є для наших систем: нервової, ендокринної, ну і, звичайно, імунної.

Зміна клітин серця

У літній період відбувається, коротка, але активна зміна клітин серця і початок зміни кісткової структури. Найактивніша зміна кісткової структури відбуватиметься з липня до середини серпня, а поки це тільки початок. Але в кров уже починають надходити токсичні відходи з кісткових структур. Нелегко доводиться в цей час печінці та ниркам. Спостерігається, в якійсь мірі, погіршення зору. Екстракт ялиці допоможе очистити лімфу і прибрати хвороботворні бактерії тонкого кишечника, через стінки якого надходить «будівельний матеріал» для молодих клітинок. Гарною підмогою в харчуванні стане макуха мигдального і бразильського горіхів, ну, а кедрова макуха повинна стати невід'ємною частиною вашого раціону - це якість Ваших кісток. Скажу відверто, але кісткова структура буде формуватися не з того харчування, яке Ви з'їсте в цей час, а з харчування, прийнятого набагато раніше. Тому правильно прожитий січень дасть перші паростки. Ялицева олія допоможе впоратися з поліпами, кістами і різними слізняковими утвореннями, тобто своїми потужними ефірами виведе з організму вміст цих утворень. Повірте, що алмазів там немає. Ялицеве ​​масло можна з'єднати з абрикосовим маслом і наносити на шкіру, або по 0,5 чайної ложки додавати в ранковий напій. Ранкові та вечірні процедури з холодною водою і гірчицею стимулюватимуть приплив крові, Вашу бадьорість і спокійний сон, а також регулювати роботу підшлункової залози. Зверніть увагу на косметичні засоби та засоби особистої гігієни. Все, що Ви наносите на шкіру, потрапляє в кровотік. Інтимні місця дуже часто страждають від наших засобів гігієни. Промивайте тіло сухою гірчицею, старим зацукрованим медом, робіть фруктові маски , а потім наносьте хороші олії. Шкіра теж хоче їсти. Шкіра росте зсередини і тому показує стан наших органів і наших систем. Сонячні промені, як правило, допомагають органам позбавлятися від старих хвороботворних клітинок і вірусів, але якщо перевантажена система виділення, або у крові не вистачає сил позбавити Ваші органи від відходів, то на шкірі проявляється висип або плямистість. Наприклад: паличка Коха (туберкульоз) гине від прямих сонячних променів через 10 хвилин. Але якщо Ви в харчуванні будете використовувати слизеутворюючі продукти, то утилізація цих відходів відбудеться в Вашому тілі і, пройшовши інкубаційний період, спалахне з новою силою. Ось чому туберкульоз вважається патологією. Правильно проведене літо позбавить Вас від цієї проблеми. Сонце, масло, ягоди, ведмежий жир і своєчасні чистки дозволять Вам впоратися з поставленим перед Вами завданням - підвищити резерви здоров'я.

Поділитися статтею: