Вход в личный кабинет
Воспользуйтесь формой ниже, чтобы войти в свой личный кабинет
Нет аккаунта?
Регистрация
Ведите информацию для создания аккаунта
Уже есть аккаунт?
Возобновление пароля
Введите свой e-mail и мы отправим вам письмо с новым паролем

Корисні речовини горіха

Як і інші рослинні олії від Азбуки Здоров'я, горіхові олії добувають методом холодного пресування. Що є виключно важливим фактором, для лікувальних якостей наших продуктів. Цілісний плід, ставлять під прес, вичавлюють олію, очищають і розливають по тарам. Такий спосіб зберігає всі корисні речовини горіха, для організму людини.

Тепер трохи про деякі з них:

Кедрова олія - горіх з Краснодарського краю (регіон різко континентального клімату). Даний горіх є активним будівельним матеріалом для всього організму. Кедрова олія цього горіха запобігає гніїнню кісткового мозку, призупинить проблеми кровоносної системи, а також підвищить імунітет. З одного кілограма горіха, виходить 400мл олії.

Фундука олія - існує думка, що при великому використанні олії людина набирає вагу. В цьому випадку олія фундука повністю розвіє Вашу ілюзію. Ви ніколи не наберете вагу використовуючи цю олію. Однак ваші думки будуть чистими, м'язи еластичними і ви забудете про проблеми артриту, артрозу, ревматизму. З одного кілограма горіха, виходить 330мл олії.

Олія Бразильського горіха - це Ваша ендокринна система. Важко жити коли організм втратив функцію контролю над тим, що відбувається. Ендокринна система легко і непомітно включається в життєву активність за допомогою цієї олії. З одного кілограма горіха, виходить 370мл олії.

Фісташкова олія - горіх не обробляється сіллю, що не піддається обробці понад 34 градусів (С) і тому в ньому збережені всі інформаційні функції розвитку. Така олія здатна запобігти і навіть призупинити астматичні проблеми дихальних шляхів, проблеми з бронхами, запаленні легенів. При цьому не треба робити щось спеціально, потрібно просто використовувати цю олію в їжу і організм поповниться потрібними вітамінами і речовинами.

Мигдалева олія - вважається олією Молодості, омолоджує всі клітини організму, судини, покращує роботу нирок і серця. Відновлює і регенерує весь організм в цілому. З одного кілограма горіха, виходить 320мл якісної олії.

Поділитися статтею: