Вход в личный кабинет
Воспользуйтесь формой ниже, чтобы войти в свой личный кабинет
Нет аккаунта?
Регистрация
Ведите информацию для создания аккаунта
Уже есть аккаунт?
Возобновление пароля
Введите свой e-mail и мы отправим вам письмо с новым паролем

Головний мозок людини

Будучи найважливішим складовим в організмі людини, мозок контролює всі дії і взаємодії органів, при цьому виконуючи безліч функцій: прийняття рішень, планування, координація, обробка інформації, мислення і так далі.
Здатність запам'ятовувати (пам'ять), також є однією з основних функцій мозку. Пам'ять - властивість, що полягає в здатності невизначений час зберігати інформацію про події зовнішнього світу та реакції організму на ці події, а також багаторазово відтворювати і змінювати цю інформацію.
Для настільки нелегкого завдання і виконань таких функцій, мозку необхідно постійне постачання корисних речовин, з якими набувається енергія, для роботи мозку. Такі речовини мозок отримує від крові.
Для поліпшення пам'яті і кровопостачання головного мозку, рекомендуються наступні продукти: Спеції (гвоздика, імбир, кардамон, калінджі, мускатний горіх, чорний перець, перець чилі, шафран). Горіхові олії, здобуті методом холодного пресування (Кедрова, Кедрова з Живицею, Волоського горіха, олія Мигдалю, Фісташкова олія). А також такі олії, як: лимонника, Чорного кмину, Гірчична. Ялицевий екстракт, як засіб, який працює з судинами. Настоянки на спирту - радіоли рожевої, левзеї сафлоровидної. Трав'яний збір «Золотий корінь».
Займатися самолікуванням не варто, рекомендується звернутися до фахівця по здоров'ю, або до лікаря.

Поділитися статтею: