Вход в личный кабинет
Воспользуйтесь формой ниже, чтобы войти в свой личный кабинет
Нет аккаунта?
Регистрация
Ведите информацию для создания аккаунта
Уже есть аккаунт?
Возобновление пароля
Введите свой e-mail и мы отправим вам письмо с новым паролем

Харчування для схуднення. Спосіб життя, нормальна вага

Дотримуючись правильного харчування для схуднення можна не тільки підтримувати свою фігуру у формі, а й поправити своє здоров'я і зробити своє життя більш гармонійним.

Основні правила правильного харчування для схуднення.

1. Овочі та фрукти в меню здорового харчування повинні бути якомога частіше.

2. Дотримуватися режиму харчування.

3. Дотримуватися календарю харчування.

Від режимів і харчування буде залежати - нормальна вага.

Більш детальну інформацію ви можете дізнатися купивши книгу «Здоровье от А до Я» на сайті

Або отримати відео-консультацію.

Дотримуючись таких нескладних правил складання правильного здорового раціону для схуднення, можна оздоровити організм і помітно продовжити своє життя.

Суть схуднення полягає, в тому щоб спалити за день максимально - можливу кількість калорій. Мінімальна кількість, прийнятих кілокалорій в день - 1200. Для того, щоб організм стабільно функціонував, йому необхідно отримувати енергію. Цю енергію він і бере з калорій, що поступають. Якщо організм буде споживати менше, ніж 1200 ккал на добу, йому не вистачить енергії, для правильного функціонування і це негативно позначиться на його стані в цілому. Він буде намагатися відкладати, одержувані калорії на запас, що істотно сповільнить процес схуднення. Тому швидкодіючі дієти, не особливо корисні, для здоров'я і не виправдовують очікування.

Схуднення - без шкоди, для здоров'я

Багато можливо чули, або навіть відчували на собі ефективність препаратів, які значно полегшують і прискорюють процес схуднення. Ці препарати призначені суто для виведення з організму речовин, які сприяють відкладенню жирових шарів. Але разом з цими речовинами, виводяться поживні, і корисні речовини, які необхідні організму.
Різні джерела інформації (інтернет, телебачення, журнали і так далі) намагаються піднести людям ту інформацію, яку вони хотіли б почути - Схуднути? - Так, легко і швидко, Витрати? - дешевше не знайдете, Зусилля? - мінімальні.
І багато забезпечують, той результат, який обіцяли, хоча далеко не всі. При цьому забуваючи, про такий факт як «Шкода Здоров'ю».
Навіть така добра справа, як - «Схуднення» може завдати організму відчутної шкоди.
Неправильна дієта - виснаження. Згодом: нестача вітамінів, порушення роботи органів, занепад сил; гормональний збій і зародження різних хвороб цивілізації.
Передозування препаратів, для схуднення - навантаження на печінку та інші органи травлення. Згодом: різні захворювання; новоутворення і порушення роботи організму в цілому.
Кожна людина вільна вирішувати сама, який шлях їй більше підходить, для досягнення результату.
Азбука Здоров'я пропонує вам, не просто дієту і спосіб схуднення, а правильний спосіб харчування, налаштований режим дня і здоровий спосіб життя. Потрібно знати не тільки що, але і коли потрібно їсти.
Ми пропонуємо вам життя, при якому ви досягнете молодого,красивого тіла без вади, і обличчя без набряків, темних кіл і втомлених від життя очей.
Ви позбудетеся пігулок і хімічних препаратів, навчитеся регулювати своє здоров'я і управляти власним життям. При цьому нормалізуються: сон, кровоносний тиск, дефекація, цукор в крові, серцебиття ...Ви всього лише будете дотримуватися всіх необхідних норм, для правильної та стабільної роботи організму і при цьому домагатися поліпшення його стану, втрачаючи зайві кілограми.

Худнемо з Азбукою Здоров'я

Ми пропонуємо Вам харчування, яке не призводить до накопичення токсинів в організмі людини. Це харчування сприяє безперервному виводу надходячих та відкладених раніше токсинів, рідких жирів і шлаків. Харчування найпростіше: горіхи + фініки, родзинки, мед, живі олії і горіхові макухи, капуста, коренеплоди та інші овочі, фрукти, риба маринована з медом і лимоном, морепродукти, багато зелені і фреші.

У книзі Кокшарової С.Б. «Здоровье от А до Я» Ви знайдете докладну інформацію про те, як, що і коли потрібно вживати, для правильного обміну речовин. Але в даній статті ми поговоримо про продукти, які наситять ваш організм вітамінами і посприяють вашій меті «Схуднення» без шкоди для здоров'я.

Якщо дотримуватися природного режиму, то день здорової людини повинен виглядати так:
1. Підйом о 5-6 ранку;
2.Глоток живої олії (для схуднення краще використовувати олію фундука, лляну, або мигдалю), заїсти соковитим фруктом;
3.Зробити гімнастику або просто пробіжка по свіжому повітрю;
4. На сніданок можна з'їсти горіхи, фініки, родзинки, живу олію, соковиті фрукти, мед, або можна приготувати з усього перерахованого з додаванням спецій, пюре в блендері - результат буде краще;
5. У годин 10 ранку можна перекусити салатом зі смачною олією бразильського горіха, волоського) і випити сік з натуральних овочів;
6. В обід (приблизно 13:00) випити чай «Довгожитель» 50 - 100 грам, не завадить додати в нього ялицевого екстракту (1 чайна ложка). До речі, такий напій можна вживати перед кожним прийомом їжі. Риба, або м'ясо з великою кількістю салатів, свіжоприготовані соуси з овочів, спеції і олія. У цей час можна ввести в раціон оливкову, гірчичну олії.
Кожен прийом їжі закінчуйте ложечкою меду, а краще піхтовітом. Пихтовіт посилить струм лімфи, наситить організм відсутньою будівельним матеріалом і викине старі токсини в систему виділення.
Замінюємо поступово продукти щоденного вживання, які сприяють набору ваги, на натуральну і живу їжу - Горіхи замість хліба; мед замість цукру; цикорій замість кави і спецію манго замість солі.
Соковиті фрукти дадуть насичення вологою. Мед розподілить поживні речовини і мікроелементи за потребами організму. Пам'ятайте, що вареної їжі повинно бути не більше 20-30% від загальної кількості спожитої їжі. Живіт, наповнений такою їжею, не «тягне повіки». Відтак після обіду - активний спосіб життя. Останній прийом їжі повинен бути не пізніше 15:00. Не забувати робити чищення касторовою олією. З кожною чисткою ви будете втрачати від 2 кг до 5 кг бруду. Потім живим харчуванням відновляться від 1кг до 3 кг. Але це буде заміщення вашого старого тіла.
Спочатку результат буде не сильно помітним, бо в першу чергу, худнути почне обличчя. Далі підуть плечі, груди, руки і так далі вниз, а також жирові відкладення на внутрішніх органах. Але це лише зоровий ефект, людина втрачає жир не поетапно (спочатку голова, потім груди, потім руки і так далі), а рівномірно. Організм розщеплює приблизно однакову кількість жиру в різних ділянках тіла. Просто в деяких областях, таких, як обличчя, руки, жир спочатку накопичується в менших кількостях, ніж на сідницях або животі. Тож, здорово, що спочатку результат буде не відчутний.
Аби позбутися великої частини підшкірного жиру, в місцях де це потрібно найбільше (живіт, талія), рекомендується ввести в свій режим дня фізичні вправи. Людині, якій такі поняття, як «спорт» або просто «фізична підготовка» не знайомі, буде важче вводити фізичне навантаження в свій розклад дня. І швидше за все, з'явиться бажання уникнути цього процесу, так як він, вимагає певних зусиль. Але, як і в будь-якій іншій справі, найважче це - Початок. Протягом трьох тижнів, організм буде звикати до навантажень і змін. Потім, виробиться звичка і фізичне навантаження перестане являти собою дискомфорт і напругу. З кожним новим тижнем, тренування будуть ставати все легше і легше, а дієта перетворюватися в звичайну норму дня. Про це треба пам'ятати протягом усього шляху до Схуднення.

Дотримуючись, цих рекомендацій, Ви відчуєте легкість в животі, свободу в рухах і енергійність протягом усього дня. Вже за перший місяць, виконаних робіт ви відчуєте, значну зміну вашого стану, втрачаючи при цьому  зайві кілограми. Через 3 місяці, велике накопичення жирових шарів буде спалено і тіло почне набувати зовсім іншу форму. Крім того, ви поліпшите обмін речовин і підвищите імунітет, за рахунок прийнятих, натуральних продуктів.

Вибирайте натуральні продукти і високу якість на шляху до здорового, і щасливого життя!

Оздоровчий центр «Азбука Здоров'я»

Також, ми пропонуємо відвідати наш оздоровчий центр, за адресою Чубаївська 2Б, місто Одеса, де вас чекають:
Авторські масажі від Азбуки Здоров'я— які не тільки відкоригують Вашу фігуру, а й приберуть біль в тілі та органах;
Сауна — відвідування якої, допоможе позбутися надлишку солі і калорій в організмі;
СПА процедури - крім загальних оздоровчих властивостей, також сприяють спалюванню жирів.
Кафе «Азбука вкуса» — де представлено безліч смачних дієтичних страв;
Консультації від фахівців по здоров'ю - Вам підкажуть, які продукти вам буде краще вживати і які процедури відвідувати.
Приємна обстановка - Затишні приміщення, чуйний персонал, індивідуальний підхід зроблять Ваше проведення часу в нашому центрі комфортним і ефективним.

Більш детальну інформацію ви можете дізнатися купивши книгу «Здоровье от А до Я» на сайті

Або отримати відео-консультацію кваліфікованих фахівців.

Поділитися статтею: