Вход в личный кабинет
Воспользуйтесь формой ниже, чтобы войти в свой личный кабинет
Нет аккаунта?
Регистрация
Ведите информацию для создания аккаунта
Уже есть аккаунт?
Возобновление пароля
Введите свой e-mail и мы отправим вам письмо с новым паролем

Яку олію обрати для обличчя?

Адже у складі косметичних засобів містяться інгредієнти, які всім по кишені. Але про користь олій косметологи кажуть давно. Через те, що олію отримують прямо з кісточок і зерен плодів, не піддаючи при цьому їх термічній обробці, в ній міститься величезна кількість вітамінів і поживних речовин.

У магазинах та аптеках можна купити будь-який косметичний продукт, включаючи різні види олій. Все що потрібно - обрати олію, відповідну типу шкіри і регулярно застосовувати її. Найбільш популярними є олії

• Мигдалева
• Персика
• Аргана
• Кокосова

Авокадо
Олія авокадо насичує шкіру обличчя поживними речовинами і вітамінами групи А, І, Е і D, а також позбавляє від почервоніння і лущення шкіри. Допомагає в розгалуженні дрібних зморшок.

Мигдаль
Мигдалева олія відрізняється легкою текстурою і швидким всмоктуванням. Так, володіючи протизапальним ефектом, вона допомагає в боротьбі за чисту, красиву і блискучу шкіру обличчя.

Персик
Олія персика, мабуть, найприємніша і ароматна. А також дівчата здавна використовують її, щоб уберегти ніжну шкіру обличчя від впливів зовнішнього середовища, захистити її, підвищити загальний тонус і активізувати імунну систему.

Аргана
Ціна на цей засіб значно вище цін на інші олії. Однак вона є найефективнішою. Арганову олію найчастіше використовують для загального зміцнення і оздоровлення клітин.

Кокосова
Олію кокоса рекомендується наносити на шкіру саме взимку. Вона відмінно справляється з лущенням і допомагає шкірі захищати верхній шар епідермісу від суворих умов навколишнього середовища. Власницям сухої шкіри така олія в короткий час вирішить проблему з лущенням і почервонінням раз і назавжди.

Поділитися статтею: