Вход в личный кабинет
Воспользуйтесь формой ниже, чтобы войти в свой личный кабинет
Нет аккаунта?
Регистрация
Ведите информацию для создания аккаунта
Уже есть аккаунт?
Возобновление пароля
Введите свой e-mail и мы отправим вам письмо с новым паролем

Хвороб немає

Так стверджує автор методики ЗСЖ «Азбука Здоров'я» Кокшарова С.Б.

Кожна жива істота займає в природі свою нішу, в якій вона відчуває себе комфортно, не хворіє, гармонійно розвивається. Одним з факторів ніші є харчування. Природа пропонує кожному виду харчування, для якого цей вид максимально пристосований. Вона пропонує своє природне меню. Але ми не слухаємо природу, а обираємо самі, як нам здається правильну їжу. Але на те що ми їмо у нашого організму немає сил.

Природа навчить любити і цінувати своє тіло і свої органи. Після чого, Вас охопить велика радість пізнання істинного Всесвіту, пізнання людини, пізнання власного тіла, в якому неповинно бути болі.

Ми не накладаємо табу на Ваші звички і всілякі прихильності. Ми просто розповідаємо Вам, що буде відбуватися в Вашому організмі при певному способі життя, а Вам вирішувати який шлях обирати. Тільки Ви самі винні в Ваших недугах, і тільки Ви самі можете подолати ці проблеми зі здоров'ям.

На сторінках книги Кокшарової С.Б. « Здоровье от «А» до «Я» или как сохранить внутренние органы» Ви знайдете багато цікавого і нового, дізнаєтеся більше про своє тіло і законах Природи.

Ми Вам пропонуємо - нічого зайвого, тільки здоров'я. Стверджуємо - Хвороб немає!

Щоб переконатися остаточно, що хвороб немає, Ви можете замовити онлайн. консультацію у фахівців по здоров'ю.

Більш детальну інформацію ви можете дізнатися купивши книгу «Здоров'е от А до Я» на сайті або отримавши відеоконсультацію наших фахівців

Поділитися статтею: