Вход в личный кабинет
Воспользуйтесь формой ниже, чтобы войти в свой личный кабинет
Нет аккаунта?
Регистрация
Ведите информацию для создания аккаунта
Уже есть аккаунт?
Возобновление пароля
Введите свой e-mail и мы отправим вам письмо с новым паролем

Ознаки зашлакованості організму

Неправильне харчування, шкідливі звички, погана екологія, застосування лікарських засобів забруднюють наш організм. І якщо ми хочемо прожити довге, повноцінне життя, то необхідно тримати своє тіло і душу в належній чистоті і з турботою і любов'ю ставитися до себе. Людський організм - це унікальна самоочисна система. Якби ми вели здоровий спосіб життя близький до природи, вміли відмовлятися від надмірностей у їжі, алкоголю і куріння, то і очищати організм від шлаків і токсинів не довелося б.

Першими ознаками зашлакованості організму є втома, постійні застуди, нежить, кашель, підвищена температура тіла – часті показники токсинів у тілі. Ще одна серйозна ознака зашлакованого організму – погана робота шлунково-кишкового тракту – запори, втрата апетиту. Шкіра може стати сухою і жирною, втрачається її свіжість і пружність, з'являються мішки під очима і набряки, а також неприємний запах з рота і поява хронічних захворювань свідчить про те, що Вашому улюбленому організму потрібна негайна допомога.

Про те як допомогти організму позбутися шлаків, токсинів, як почати жити в гармонії з природою і самим собою Ви зможете дізнатися з книги  Кокшарової С.Б. «Здоровье от «А» до «Я» или как сохранить внутренние органы». Купити книгу можна у нашому інтернет магазині

Як привести зашлакований організм і своє тіло до ладу Вам зможуть розповісти онлайн консультації, фахівці зі здоров'я.

Нічого зайвого тільки здоров'я!

Поділитися статтею: