Вход в личный кабинет
Воспользуйтесь формой ниже, чтобы войти в свой личный кабинет
Нет аккаунта?
Регистрация
Ведите информацию для создания аккаунта
Уже есть аккаунт?
Возобновление пароля
Введите свой e-mail и мы отправим вам письмо с новым паролем

Всі хвороби народжуються восени

Всі органи працюють «на повну потужність», намагаючись одночасно в процесі вироблення ферментів, позбутися і від старих клітинок. Лімфатична система перевантажується, в організмі утворюється величезна кількість слизу, який в процесі життєдіяльності набуває статусу новоутворення. Крім того, в цей період виробляється величезна кількість сечової кислоти, яка накопичується в крові. Нирки не в змозі впоратися з таким завданням. Сечова кислота відкладається в суглобах, в кістковій структурі і навіть в вушних раковинах. Сечова кислота - це джерело таких захворювань як подагра, артроз, артрит і ін. проблем з кістками.

Сечова кислота виробляється в організмі в результаті перетравлення деяких продуктів, багатих білком, фізіологічно не призначених для життєдіяльності людини. Ці продукти вживаються через звички, які укорінені в результаті соціальних катаклізмів (війни, революції, стихійні лиха). Йдеться про яйця, м'ясо, рибу, ікру риб. Рекомендується вживати ці продукти, по-перше: в невеликих кількостях, по-друге: окремо (або м'ясо, або рибу), а по-третє: завжди в поєднанні з сирими овочами, яких повинно бути в три рази більше. Це створює кисло-лужну рівновагу в організмі.

Ще більш токсичними, ніж м'ясо, риба, яйця, ікра риб, є такі харчові продукти, які багатьом людям здаються абсолютно нешкідливими - це чай (не квітковий), кава, какао, шоколад, алкоголь. Крім того, що ці продукти - стимулятори, які підстьобують нервову систему, вони ще містять шкідливу речовину - ксантин, який в людському організмі перетворюється в сечову кислоту. Крім того, ксантин сприяє розвитку ряду хронічних захворювань: астми, мігрені, подагри, захворювань шкіри, нирок, ревматизму, артритів, запорів. Всі ці хвороби загрожують тим, хто легковажно не вважає за потрібне відмовитися від кави, какао і шоколаду тому, якщо людина, що страждає запором, п'є каву, щоб зняти головний біль або, щоб впливати на роботу шлунка, він лише погіршує своє становище, хоча, може бути, і отримує тимчасовий миттєвий ефект. При надлишку сечової кислоти потрібно віддати перевагу редису, спаржі, шпинату і безсольовій дієті.
Восени необхідно ввести жорсткий контроль за наявністю сечової кислоти і схильності до новоутворень. У цьому незамінним помічником Вам стане аналіз по слині. За день в ротовій порожнині виробляється близько півтора літра слини і тому це найефективніший спосіб спостереження динаміки змін у Вашому організмі. Це єдиний спосіб виявити рак на початковій стадії.

Більш детальну інформацію ви можете дізнатися купивши книгу «Здоров'є от А до Я» в нашому інтернет-магазині або отримати відеоконсультацію наших фахівців.

Поділитися статтею: