Вход в личный кабинет
Воспользуйтесь формой ниже, чтобы войти в свой личный кабинет
Нет аккаунта?
Регистрация
Ведите информацию для создания аккаунта
Уже есть аккаунт?
Возобновление пароля
Введите свой e-mail и мы отправим вам письмо с новым паролем

Як вивести слиз з організму

Найбільш улюблене місце скупчення слизу - це легені. Коли слизу збирається багато, він підіймається вище і виходить через ніс. У дітей раннього віку - це дуже часті застуди.

Але те, що ми називаємо застудою, насправді є спробою організму позбавитися від слизу. Кашель, нежить, температура, мішки під очима - це боротьба зі слизом.

Ми починаємо капати в ніс краплі, кашель лікуємо антибіотиками, температуру - аспірином. Ми придушуємо всі спроби здорового організму звільнитися від слизу. Наше тіло змушене перейти на детоксикацію ліків, а шар слизу стає все товщим.

Спочатку він прозорий, а надалі стає щільним, зеленуватим, коричневим або жовтим.

Слиз покриває стінки кишківника і стає фактично посередником між їжею і кровоносними судинами.

Слиз стає рідним домом для всіляких мікроорганізмів, які живляться мертвою, вареною їжею.

Як же вивести слиз з нашого організму? Це набагато простіше, ніж Ви думаєте.

Як тільки ви переходите на правильну їжу (без молочки, вареної їжі, фастфуду), починається масова загибель «стерв'ятників» і починається детоксикація організму. Головний біль, нежить, кашель, блювота, пронос - так починається процес очищення. Якщо не починається - є привід насторожитися: справи дуже погані.

М'язове навантаження допомагає очистити м'язи. Біг очищає від слизу легені.

Слиз є відхідним матеріалом наших клітинок і вірусів. Накопичення слизу і застій його в організмі є наслідком збою в надходженні енергії. Такий збій обумовлюється недоліком олії в організмі. Для вироблення енергії, клітини потребують олії і кислоти.

Самим вірним помічником в боротьбі зі слизом є касторова олія першого віджиму . Чистки за допомогою цієї олії і соку лимона або грейпфрута дуже ефективно допомагають виводити слиз з організму.

Правильне харчування, чищення кишківника, режим, лазня і масажі ось весь набір щоб боротися зі слизом в нашому організмі.

Як і що їсти, щоб не накопичувалася слиз, як правильно робити чищення кишківника і як правильно паритися в сауні про все це Ви зможете дізнатися з книги С.Б. Кокшарової «Здоровье от «А» до «Я» или как сохранить внутренние органы»

Поділитися статтею: