Вход в личный кабинет
Воспользуйтесь формой ниже, чтобы войти в свой личный кабинет
Нет аккаунта?
Регистрация
Ведите информацию для создания аккаунта
Уже есть аккаунт?
Возобновление пароля
Введите свой e-mail и мы отправим вам письмо с новым паролем

Цілющі властивості олії виноградних кісточок

Сьогодні вона застосовується в косметології, кулінарії і медицині. Особлива популярність олії помічена в сфері косметології. Ця рослинна олія допомагає зберегти шкіру обличчя і тіла на належному рівні, і забезпечити хороший догляд.

Унікальний склад олії відрізняється багатством ряду вітамінів і незамінних жирних кислот. Саме тому олія виноградних кісточок допомагає дбайливо доглядати і живити шкіру.

Склад:
Склад олії, вельми насичений корисними інгредієнтами. В неї входять потужні антиоксиданти і значна кількість необхідних для шкіри вітамінів - Е, А, B, C, PP. Антиоксиданти добре справляються з мікробами і бактеріями. Не можна не відзначити, що вітамін Е - дуже важливий компонент. Він відіграє особливу роль - бореться з початковими ознаками старіння.

Олія насичена незамінними жирними кислотами. До складу входять: лінолева кислота (69,6%), олеїнова (15,8%), пальмітинова (7%), стеаринова (4%).

У сукупності всі компоненти призводять до сприятливого результату. Кращий догляд спостерігається при постійному використанні.

Принцип дії
Цей варіант рослинної олії холодного віджиму використовують для догляду за кожним типом шкіри. Олія має легку структуру, що сприяє швидкому всмоктуванню в шари шкіри. Після нанесення вона проникає глибоко під шкіру, живлячи її найнеобхіднішими речовинами.

Головні переваги олії – це харчування корисними макро- та мікроелементами, підтримання оптимального рівня вологості шкіри, збереження пружності та еластичності шкіри. Виноградна олія принесе особливу користь для жирної шкіри, оскільки вона значно уповільнює запальні процеси та відновлює шкірні покриви. Дає хороші результати боротьби з ранніми ознаками старіння – в'ялістю, пігментацією, зморшками.

Користь для шкіри
Олія виноградної кісточки допомагає доглядати за будь-яким типом шкіри. Застосування олії помітно полегшує життя людям з проблемною шкірою.

Олія допомагає впоратися з відомими проблемами жирної шкіри. Застосування олії сприяє звуженню пор. Цілющий склад олії здатний сприяти регулюванню секреції сальних залоз. При регулярному застосуванні усуваються попередні порушення шкіри і не утворюються нові. Ефективність олії не змусить себе чекати. З'являється здоровий колір обличчя, зникає зайвий блиск, шкіра стає м'якою, бархатистою, зволоженою і підтягнутою.

В'язкі компоненти олії долають проблеми з прищами і вуграми. Вона дбайливо відлущує зайві шари шкіри і покращує структуру. Олія швидко заспокоює шкіру і загоювання подразнені ділянки.

При тривалому застосуванні олії виноградних кісточок шкіра значно перевтілюватися і набуває здорового вигляду. Важливо знати, що олія здатна відновити баланс обміну на внутрішньоклітинному рівні.

Виноградну олію застосовують для загоєння незначних пошкоджень шкіри. Вона загоює подряпини, садна та інші дрібні шкірні пошкодження.

Не можна не відзначити той факт, що даний природний засіб ідеально підходить для ніжної і чутливої ​​шкіри навколо очей, зони декольте і грудей. Він зберігає і запобігає згасанню захисних функцій шкірного покриву.

Поділитися статтею: