Вход в личный кабинет
Воспользуйтесь формой ниже, чтобы войти в свой личный кабинет
Нет аккаунта?
Регистрация
Ведите информацию для создания аккаунта
Уже есть аккаунт?
Возобновление пароля
Введите свой e-mail и мы отправим вам письмо с новым паролем

Трав'яний чай для стрункості: як схуднути?

Методів схуднення зараз задосить, але багато хто стверджує, що можна схуднути за допомогою трав'яного чаю. Так це чи ні? Трав'яні чаї для стрункості є натуральними, що в будь-якому випадку краще, ніж медичні препарати або ліки. В процесі скидання зайвих кілограмів важливо не тільки відновити стрункість, але й не втратити здоров'я, тому на допомогу приходять трав'яні чаї

Трав'яний — чай, що очищає, допомагає схуднути завдяки своєму складу. Трави, які в нього входять, мають сечогінний, проносний і очищальний ефект, що дуже важливо в процесі скидання зайвої ваги. Організм очищається, з нього виводяться шлаки і токсини, тому трав'яні чаї сприяють не тільки рятуванню від непотрібних кілограмів, а й очищенню всього організму. Завдяки цьому з'являється надзвичайна легкість, покращується загальне самопочуття.

Рецепти чаю для схуднення
1. Для приготування чаю подрібніть імбир, додайте мед і трохи лимона. Просто залийте суміш окропом і залиште настоюватися. Пізніше можна додати лимон і мед для смаку. Це і смачно, і корисно.

2. Для схуднення добре допомагає наступний чай: ягоди горобини і листя кропиви у співвідношенні 3:1 заливають окропом і настоюють не менше 3-4 годин. Пити такий смачний напій рекомендують між пприйманнями їжі.

3. Також добре діє кора жостеру. Для приготування чаю потрібно взяти цей інгредієнт, змішавши з листям кропиви, м'яти і кори аїру в пропорції 3:3: 2:1. Півтори склянки окропу потрібно для заливки суміші, а настоювати потрібно не менше 4 годин. За пів години до їжі випивайте по половині склянки кілька разів на день.

4. Корисний і збір з сушених ягід журавлини і чорної смородини. Їх заливають окропом (400 мл), кип'ятять на маленькому вогні протягом декількох хвилин. Цей напій оздоровлює організм і допомагає схуднути, а для приготування чаю не потрібно багато інгредієнтів.

Збори трав купити можна у нас в магазині Азбука Здоров'я і приготувати своїми руками.

Поділитися статтею: