fbpx
Вход в личный кабинет
Воспользуйтесь формой ниже, чтобы войти в свой личный кабинет
Нет аккаунта?
Регистрация
Ведите информацию для создания аккаунта
Уже есть аккаунт?
Возобновление пароля
Введите свой e-mail и мы отправим вам письмо с новым паролем

Оливкова олія для волосся

Вона володіє високими смаковими якостями. Широко використовується в кулінарії, оскільки будь-якій нашій звичній страві додає легку середземноморську нотку. Один аромат жирних соковитих маслин чого вартий, цінителі зрозуміють. До нашого задоволення оливкова олія можна використовуватися не тільки в кулінарії, але і як засіб для догляду і лікування волосся. Уважні читачки обов'язково згадають що багато виробників використовують цю олію в складі засобів по догляду за волоссям. Чим же це обумовлено? А тим, що вона просто дуже корисна. У складі є жирні кислоти у величезній кількості, вітаміни A, D, а також вітамін E, антиоксидант улюбленець всіх жінок. Відвернемося від дорогої косметики і салонних процедур, побалувати себе улюблених можна і вдома, практично задарма. Витратиться звичайно доведеться на придбання пляшечки гарної олії для себе. Але повірте, ви не пошкодуєте про ці витрати. При купівлі зверніть увагу на етикетку. Має бути оливкова олія екстра вірджин — першого холодного віджимуТаку олію виготовляють шляхом пропускання оливок через прес, не піддаючи тепловій обробці.

Олія «Тутті Талас»
Маленький скарб куплений, ви принесли його додому. Що тепер? А тепер починаються справжні чудеса, тому що ця олія допоможе буквально у всіх питаннях догляду і лікування волосся. Що б зробити своє волосся гладким, шовковистим і блискучим, зробіть маску. Підігрійте олію оливи на водяній бані або в місткості з теплою водою до комфортної температури. Нанесіть на шкіру голови і волосся по всій довжині. Укутайте волосся харчовою плівкою, а зверху рушником. Так буде досягнутий потрібний парниковий ефект. Залишайте маску на годину - півтори і можете сміливо зайнятися домашніми справами. Після вказаного часу змийте олію з волосся, висушіть волосся, як зазвичай, і насолоджуйтеся результатом. Вже після першої процедури ви побачите ефект. Якщо ви володарка комбінованого типу волосся, проведіть процедуру по лікуванню сухих кінчиків, для цього підготуйте олію вищеописаним способом і нанесіть на кінчики волосся, на шкіру голови не потрібно. У вас проблемне сухе, виснажене волосся?

Чудо олія допоможе і тут. Беріть масло оливи за основу додайте пару крапель ефірної олії горіха волоського і нанесіть на волосся і шкіру голови. Після такої процедури волосся набереться сил, стане зволоженим і шовковистим. Для досягнення стійкого ефекту необхідно провести курс із десяти-дванадцяти процедур один-два разы на тиждень.

Як ви бачите оливкова олія - дійсно незамінний засіб в догляді за всіма типами волосся. Скористайтеся щедрістю самої природи, адже ви цього варті.

Поділитися статтею: