Вход в личный кабинет
Воспользуйтесь формой ниже, чтобы войти в свой личный кабинет
Нет аккаунта?
Регистрация
Ведите информацию для создания аккаунта
Уже есть аккаунт?
Возобновление пароля
Введите свой e-mail и мы отправим вам письмо с новым паролем

Абрикосова олія і її неоціненна користь

Абрикосова олія і її неоціненна користь

Застосування різних олій дійшло до нас з глибини століть, коли у представниць прекрасної статі не було такого великого вибору кремів, і в хід йшло застосування натуральних олій, які чудово справлялися з цією функцією. До того ж, в їх натуральності не доводилося й не доводиться сумніватися навіть в наші дні. А, отже, застосування масел в наш час настільки ж актуально, як і багато століть назад.
Однією з найпоширеніших косметичних олій є олія абрикосових кісточок.

Корисні властивості абрикосової олії:

Основною властивістю цього поза всяким сумнівом цінного продукту є його поживні властивості для шкіри обличчя. Абрикосова олія чудово живить, зволожує шкіру. Запобігаючи появі сухості і лущення а також ранніх зморшок.

- найкориснішою і незамінною властивістю є здатність цього продукту синтезувати в шкірі вироблення колагену. А як вже відомо, саме колаген є основним складовим, завдяки якому шкіра обличчя залишається молодою, красивою і пружною. Від застосування масла шкіра стає більш еластичною і пружною, а значить і більш стійкою до шкідливих факторів навколишнього середовища, з якими нам доводиться стикатися щодня.

- завдяки систематичному застосуванню цього продукту, багато жінок відзначають, що починають розгладжуватися дрібні мімічні зморшки.

- не варто забувати і протизапальних властивостей цього унікального продукту. А значить, представницям прекрасної статі з проблемною шкірою це масло так само буде дуже корисно. Масло абрикосової кісточки, прекрасно знімає запалення і подразнення на шкірі, сприяє її швидкому відновленню і регенерації. Це масло підходить до всіх типів шкіри і показано для застосування в будь-якому віці, що само по собі вже унікально. Адже не кожен дорогий крем може похвалитися такими властивостями і таким широким спектром застосування. Та й до того ж, кому то цей продукт підходить, а комусь ні. А ось з олією все з точністю навпаки, адже не підійти вона може тільки у разі індивідуальної непереносимості що зустрічається дуже і дуже рідко.

Найпоширенішим способом застосування цього продукту є масаж обличчя або проблемних зон з його застосуванням.

Так само можна додавати олію в саморобні креми для обличчя, тіла і рук.

Застосовувати її можна і додаючи в маски для обличчя або ж в якості самостійного засоба наносячи на очищене від косметики обличчя на ніч.

Одним словом користь цієї олії неоціненна, область застосування досить велика, так до того ж придбати цей продукт можна за досить доступною ціною в інтернет-магазині Азбука Здоровья

Поділитися статтею: