Ялицевий екстракт (100мл)

Наявність: Під замовлення
Обсяг: 100
Країна: Україна
Кількість:
Ціна:
710 грн.

Немає в наявності

Олія «Здорове Серце» — унікальний, гармонійно підібраний та ідеально збалансований авторський букет, що складається із сиродавлених олій з дотриманням усіх канонів виготовлення за принципом «живе породжує живе». Наявність поліфенолів, аліцину та капсаїцину в даному букеті, що майстерно підсилюють дії один одного, дозволяє сприятливо впливати на роботу серцево-судинної та нервової систем, знижує навантаження на серцевий м'яз, підвищуючи захисні функції імунної системи. Відновлює мікрофлору кишківника. Сприяє утворенню нових нейронних зв'язків. Відіграє певну роль у профілактиці хвороби Альцгеймера. Контролює рівень цукру в крові та регулює інсулін. Захищає серце. Знижує рівень холестерину в крові, зміцнює стінки вен, артерій та капіляр. Хороша профілактика від атеросклерозу, гіпертонії, тромбозу, ішемічної патології та серцевої недостатності. Ефективно при неврології та ревматизмі. Нормалізує роботу ШКТ та печінки. Знижує ймовірність виникнення мігрені. Прискорює процес одужання при бронхіті, туберкульозі та навіть молочниці. Підтримує роботу мозку, не дозволяє згаснути пам'яті. Знижує біль у суглобах при артриті. Подарує силу та витривалість. До складу олії «Здорове Серце» входять: олія виноградної кісточки, олія чіа, олія з бубочок часнику, гірчична олія, олія насіння перцю чилі.

З живиці ялиці отримують лікувальний екстракт, який в наукову медицину був введений професором А.В. Вишневським. Піхтовий бальзам або ялицевий екстракт не поступається знаменитому канадському бальзаму зі своїми цілющими діями на гнійні рани, нариви, фурункули і т.д. Піхтовий бальзам або ялицевий екстракт виготовляється методом екстрагування з молодих пагонів ялиці сибірської тайги півдня Красноярського краю.

Екстракт ялицевий - речовина темно-коричневого кольору з відтінками від зеленого до темно-бурого, чорного. Гіркувата на смак густа речовина, що має однорідну пастоподібну консистенцію. При подальшому технологічному упарюванні або зберіганні довгий час у відкритій тарі екстракт перетворюється в щільну густу речовину чорного кольору з гірким хвойним присмаком, зовнішнім виглядом, що нагадує мумійо, де термін зберігання багаторазово збільшується. Як показав хімічний лабораторний аналіз, даний продукт за своїми цілющими унікальними властивостями не має аналогів в світовому виробництві, екстракт легко усуває вітамінозний голод організму, особливо в період хвороби, адаптації до суворих умов природного середовища, а так само в весняний період!

Застосовується як сильнодіючий, м'який антисептичний засіб, що володіє ефектом локалізації і швидкого відторгнення некротичних тканин, що має досить широке застосування в хірургічній і медичній практиці. Сприяє швидкому відновленню пошкоджених тканин, загоєнню і очищенню гнійних ран, наривів, запальних зовнішніх і внутрішніх процесів. Зовнішньо застосовується при опіках, попрілостях, гнійних ранах, грибкових захворюваннях, сухих і мокрих екземах. Застосування екстракту на післяопераційних швах усуває можливість небажаного нагноєння, прискорює регенерацію тканин, знижує больові ефекти. Цілком може замінити собою кращі фірмові зубні пасти, усуваючи поганий гнильний запах і насичуючи тканини зубів і ясен необхідними мікроелементами, екстракт є єдиним рішенням при пародонтозі. Абсолютно сприяє усуненню запалення слизової порожнини рота, при лікуванні і профілактиці ангіни, стоматиту, при змочуванні слабким розчином очей - кон'юнктивіту. Загоює будь-які дрібні ранки, тріщини тканин шкіри, мозолі.

При систематичному вживанні продукту:
– відбувається чищення лімфи: покращується лімфострум в організмі, знижуючи запалення лімфовузлів, підвищуючи захисні властивості імунної системи людини;
- поліпшуються обмінні процеси організму, що призводить до нормалізації маси тіла;
- знижується ризик серцево-судинних захворювань, захворювань печінки;
- cприяє значному затриманню в організмі таких життєво важливих мікроелементів, як кальцій, магній, залізо;
- надає фільтруючий вплив на всмоктування кишечником різних шкідливих компонентів, що потрапляють в організм внаслідок порушення екологічного балансу навколишнього середовища.

Застосування продукту у вигляді напою три рази на день до їжі сприяє прискореному зрощуванню кісток, здоров'ю шкірного покриву, різко знижує відсоток захворювань простудного характеру.

Рекомендується до вживання вагітним і годуючим жінкам в перед- і післяпологовий період.
Дуже сприятливо споживати екстракт при зайвій вазі, відкладенні солей, порушенні обміну речовин, сильній зашлакованості організму, при підвищеному вмісті слизу в носоглотці, бронхах, легенях, при туберкульозі. Ліквідує кишкові поліпи, відновлюючи природну мікрофлору кишечника.

Він володіє широким спектром цілющого впливу і м'яким, ефектом, що не подразнює тканини, екстракт, екстракт ялиці застосовується для придушення гнильної, дизентерійної палички, виведення з організму шлаків і отрут.

 

Нічого зайвого – лише здоров'я!

КОЛИ ЯКІСТЬ МАЄ ЗНАЧЕННЯ!

Купити в 1 клік



Повідомити про наявність