Макуха Гарбузового насіння
Макуха гарбузового насіння мелена
Азбука Здоров'я гарант якості!!!
Гарна макуха гарбузового насіння - тільки з якісної сировини.
Якісну макуху з гарбуза потрібно купувати тільки у виробників олій.
Мелена макуха гарбузового насіння - повноцінна їжа для дітей.
Макуха гарбузового насіння - це джерело повноцінного, білка, що добре засвоюється, зміст якого в продукті становить не менше 40%. У продукті містяться як замінні, так і незамінні життєво важливі амінокислоти, при дефіциті яких в їжі порушується нормальний розвиток і функціонування організму, знижується його стійкість до багатьох захворювань. Так, необхідна для утворення гемоглобіну амінокислота ізолейцин регулює рівень цукру в крові. А дві інші - метіонін і цистеїн сприяють утворенню інсуліну. Гарбузова макуха крім перерахованого вище містить комплекс вітамінів групи В, вітамін С, каротиноїди, макро- і мікроелементи (калій, кальцій, фосфор, залізо, цинк), необхідні харчові волокна.
Лікувальні властивості макухи гарбузового насіння
Макуха з насіння гарбуза прекрасно нормалізує обмін речовин, стимулює імунітет, поліпшує функціонування основних органів і систем людського організму, перш за все серцево-судинної, кровотворних органів, печінки і нирок, підвищує розумову і фізичну працездатність. Макуха з насіння гарбуза сумісна з будь-якими продуктами і лікарськими засобами, більш того, вона знімає токсичне навантаження на печінку, попутно її оздоровлюючи. Цей продукт функіонального харчування ефективний в боротьбі з так званими захворюваннями цивілізації - цукровий діабет, атеросклероз, ожиріння, захворювання печінки і передміхурової залози.
Застосування макухи меленої з гарбузового насіння
Кулінарне застосування макухи (борошна) з насіння гарбуза: Додавайте в будь - яке тісто (на 200 г борошна - 2-5 ст.л. та більш порошку) в уже готові каші, як загущувач в салатні заправки, в смузі (коктейлі), соуси, в супи, в батончики з горіхів і насіння.
Внутрішньо - Додавання в їжу, по одній чайній ложці, 3 рази на день, для лікувально - профілактичних цілей. Можна робити ранковий йогурт на основі макухи - 2 ст. ложки макухи на 70мл води, так само додати фрукти, ложку олії та спецій за смаком (може замінити повноцінний сніданок).
Нічого зайвого - тільки здоров'я!
КОЛИ ЯКІСТЬ МАЄ ЗНАЧЕННЯ!